25. september
Temperatuur: 15 kraadi
Samme: 18 731
Teadsin juba, et täna tuleb kiire päev, sest plaanis oli kaks erinevat üritust.
Alguses käisin haiglas nagu ikka. Rostislav nägi mind üle pika aja (kuna ma käin rohkem tema venna Tarasi operatsioonidel) ja ütles, et oi, sina ikka veel siin. Ja seejärel kutsus mind operatsioonile.
Seejärel jalutasin linna ning Nazari soovituse järgi ostsin ühest popist kohast pirukaid, mis olid üliodavad ja ülisuured ja ülihead!
Seejärel saime kokku Kareemi, Nazari ja Romanaga ühe metroopeatuse juures ning Nazar tegi meile tuuri! Käisime kahes erinevas ülikoolis, millest üks oli seesama, kus tema käib ülikoolis. Tuur kestis 2-3 tundi, mille järel kõik olid meeletult näljased. Nazar kutsus meid enda juurde ning valmistas sellist toitu, nagu ta tavaliselt sööb (Jeemeni stiilis). Ta andis meile erinevaid maitseained nuusutada, mis olid kõik pärit Jeemenist. Nii huvitav! Ja toit oli samuti ülihea, arvatavasti üritan kodus midagi sarnast ise ka teha.
Ning! Minul oli kaasas kama ja keefir, et neile seda pakkuda. Veits põdesin küll, et no võib-olla neile üldse ei istu... Aga kõigile meeldis nii-nii-nii väga! Mul on selline tunne, et varsti pean hakkama Eestis kama välja eksportima. Ma olin nii rõõmus selle üle, et kõigile meeldis.
Mäletate, ma ostsin endale ruudukujulise salli? Nüüd oli aeg seda rakendada! Nazar õpetas, kuidas seda Jeemeni stiilis pähe panna. Ma olin taaskord- nii mega õnnelik, et sain midagi uut teada ja proovida.
Pärast seda läksime minu ja Romana korterisse tüdrukutega (viiekesi). Ja meil toimus... Pidžaamapidu! Ma pole konkreetselt vist elus kordagi midagi sellist teinud ja see oli nii tore. Ja muidugi me rääkisime saladustest ja poistest, eksole...
Pirukad olid roooooosas kilekotis |
Ja ja, Pirogov |
Nazari ülikool |
Polütehnika Instituut |
Esimene helikopter lõbusõitude tarbeks |
Pärast saime teada, et seal ei tohtinud olla, ups |
Meie meisterkokk, juhuu |
Safran ka riisile juurde |
Kõige parem toit |
Mina eriti araablasena |
Pidžaamakas |
Sauks!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar